Indendørs grotelt istedet for moder Natur

Når det kommer til grotelte så er der fandens mange at vælge imellem. Og det kan nogle gange være rigtige svært at vælge den rette til en selv. Jeg synes selv det ret svært og finde ud af hvilket mærke rent faktisk. Er bedst da det er meget forskellige priser, og hvad jeg lige kan se på dem så det bare lige farven på teltet. Der skelne dem fra mærke til mærke.

Da jeg selv begyndte at gro valgte jeg bare det billigste. Da jeg ikke har så meget økonomisk frihed som mange andre har. Jeg købte et telt fra Secret Jardin fra deres hydro shoot serie. Da jeg så fik det hjem fra den growshop jeg havde købt det fra, var det faktisk ikke særligt svært at samle osv. Det var faktisk bare lige til, ligesom du havde købt noget fra IKEA.

Indendørs grotelt istedet for moder Natur

Det telt fra secret jardin jeg havde valgt virkede faktisk ude mærkede bemærkede ingen fejl. I min mening så at gro indendørs det bedste man kan gøre. Da det danske vejr er rigtig ustabilt. I ved det bedst selv alle jer dansker, da vi kan have 3 rigtig gode dag men så bare regn de næste to uger med dårligt vejr. Også lige få en uge med godt vejr.

Men skulle tro det danske vejr har totalt humørsvingninger, så vi kan ikke rigtig lige regne med det danske vejr. Så indendørs dyrkning trods alt bare det bedste man kan gøre. Da man selv lige leger moder natur i sit grow og man ikke skal være afhængige på det danske vejr.

Dog kan du også anskaffe dig en tema fest her – læs med her!

Den dag i dag

Men den dag mit gro blev så stort at jeg ikke længere kunne have det i et lille bitte telt, så fik jeg den fantastiske ide at bygge mit helt eget telt. Fordi jeg fik denne skønne ide bygge mit helt eget gro, jeg fik rent faktisk ideen at bygge mit eget DIY-telt, fra en dansk gut på YouTube. Er du fuldkommen bitter ravende bimmers, det var sgu fandme noget af det bedst jeg gjorde i mit liv.

Det var så nemt og man sparede også bare kassen, og jeg kunne bare selv lave mine egen dimensioner til teltet så der var bare ingen problemer. Helt ærligt nu skal lige høre efter her for engang skyld, i burde prøve at lave jeres eget telt det super nemt. Endnu bedre det billigt, og det bare endnu et plus, kan i se hvad jeg prøver her? 

seneste artikler

En unik pullover dame trøje

Det her med en af de bedste pullover dame trøjer i dag, det er noget som der er mange kvinder der er interesseret i....

Et godt gåbånd er enhvers drøm

I dag syntes jeg på alle måder at det her med et godt gåbånd, det er noget af det bedste jeg kender til og...

Indendørs grotelt istedet for moder Natur

Når det kommer til grotelte så er der fandens mange at vælge imellem. Og det kan nogle gange være rigtige svært at vælge den...

En af de helt gode Tema fest polterabend

Jeg kan med det samme sige dig, at jeg er vild med det her i dag og det er fordi den her Tema fest...

Relaterede artikler